KOMMENDE KONCERTER

PIANO’s Koncertgruppe arrangerer jævnligt koncerter, hvor også offentligheden har adgang.
Siden 2015 har vi afholdt en række koncerter med unge talentfulde musikere.

TALENTPRISMODTAGER 2024
SIMON ELM GAD

Onsdag den 6. marts 2024 kl. 20:00
Københavns Kommunes Musikskole i Kalvehallen
Koncertsalen, Staldgade 29, København V

Den 18-årige cellist SIMON ELM GAD tildeles PIANO’s TALENTPRIS 2024. Simon Gad er en af landets meget talentfulde unge musikere, som man med rette kan nære store forventninger til.

Simon studerer pt. cello på Sankt Annæ MGK hos Ingemar Brantelid og følger til daglig Sankt Annæ Gymnasiums 4-årige musiklinie, hvor han går i 3. g. Blev i januar 2022 inviteret til at deltage i Jacob Gade Legats musikfestival, hvor han spillede solo og kammermusik med førende professionelle musikere i Københavns Musikhus.

Modtog i 2022 Jacob Gades 3-årige talentlegat og blev en del af deres talentudviklingsprogram over 3 år. Simon startede med at spille cello som 7-årig.

Debuterede som 9- årig med Zapolski-strygerne i DR-huset og har i en årrække spillet i Juniorstrygerne på DKDM, hvor han blev optaget som 12-årig samt i Zapolski Strygerne og Zapolski Juniorerne i tidsrummet 2016-2019. Han har siden optrådt både som solist og kammermusiker ved flere lejligheder både nationalt fx på Louisiana, Odsherred Kammermusikfestival og Copenhagen Summer Festival, Charlottenborg og internationalt fx ved Malmø Music Festival ”Concertino” og på den internationale musikfestival ”Summa Cum Laude” i Wien.

I sommeren 2021 blev Simon optaget på ”Swiss International Music Academy 2021” masterclass i Rheinau hos professor Troels Svane, hvor han blev udvalgt til at spille som solist ved den afsluttende finalekoncert. I efteråret 2022 blev han en af 5 guldvindere ved Den klassiske Juniorkonkurrence, hvor han spillede 1. sats af Shostakovich’s 1. cello- koncert.

TILMELD DIG VOR MAILINGLISTE OG MODTAG INFORMATION OM NÆSTE KONCERT FRA PIANO’s KONCERTGRUPPE!
Du kan tilmelde Dig vor mailing liste på jk@emjk.dk